Airthings gaat pollendata beschikbaar stellen in haar app

Airthings kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Inmiddels hangt er een Airthings luchtmeter bij ons op kantoor en zijn we al een beetje aan het spelen met de Airthings app. Die geeft normaal vooral informatie over de luchtkwaliteit binnen, maar daar gaat verandering in komen.

Het merk gaat nu ook informatie geven over de luchtkwaliteit buiten. Zo kunnen hooikoortspatiënten bijvoorbeeld zien hoeveel pollen er in de lucht zitten. Zo kunnen ze beter plannen wanneer de ramen wel of niet open kunnen voor verse lucht.

De informatie van buiten komt uiteraard niet van jouw eigen Airthings sensor en ook niet van een sensor die je buiten moet hangen.  In plaats daarvan werkt Airthings samen met BreezoMeter. Een bedrijf dat wereldwijd dit soort data verzameld.

Airthings kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram