Samsung One UI 3.1 brengt S21 features naar S20, Note20 en Z Series

Samsung gaat met haar Samsung One UI 3.1 een serie features uit de Galaxy S21 series naar oudere smartphones brengen. Gebruikers van de Samsung Galaxy S20 Series, Galaxy Note20 Series en Galaxy Z Series mogen de nieuwe firmware verwachten.

Veel nieuwe functies zijn gericht op de camera app van de oudere toestellen. Zo mogen gebruikers aan de slag met Single Take. Daarmee worden gelijktijdig foto en videobeelden vastgelegd. Met Object Eraser probeert de software om storende objecten uit foto’s te verwijderen. De Touch Autofocus en Auto-exposure maken het gemakkelijker om snel de kwaliteit van een foto aan te passen op het moment dat je deze gaat maken. Met Multi Mic Recording kun je audio tegelijk opnemen met de telefoon en een bluetooth microfoon. Alles dat je schiet komt in de nieuwe gallery te staan.

Er zijn ook andere features die je mag verwachten. Bijvoorbeeld Eye Comfort Shield dat het scherm warmere kleuren geef om zo jouw ogen te beschermen. Om je privacy te vergroten kun je alle locatiedata gemakkelijk uit beelden strippen via Private Share. Met Auto Switch kun je gemakkelijker tussen audioapparaten schakelen.

Komende week lees je alles over onze ervaring met de kleine Samsung Galaxy S21.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram