OnePlus snelst groeiende merk in Nederland

Bij OnePlus vieren ze een feestje. Ze zijn het snelst groeiende smartphonemerk van Nederland, met afstand gevolgd door zusterbedrijf Oppo. Dit op een markt die in totaal 2% groei kende.

De cijfers komen van Counterpoint Research en gaan over jaar-op-jaar verkopen. Daarin groeide OnePlus maar liefst 432% in het vierde kwartaal van 2020. In datzelfde kwartaal groeide zustermerk Oppo 128%. Het eveneens Chinese Nokia volgt Oppo op de voet met 113% groei en Xiaomi pakte 40% groei. Ook Samsung zag een groei van 15%, net als Apple die 7% meer verkopen mocht noteren. Huawei ging onderuit met -77%. Hoe dan ook, het gaat extreem goed met de Chinese merken in Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.