Philips 243B1JH
Arjan Olsder
Arjan Olsder

MMD introduceert de Philips 243B1JH USB monitor

MMD heeft vandaag een nieuwe monitor in de B-lijn gepresenteerd. Het gaat om de nieuwe Philips 243B1JH USB. Een breedbeeld monitor met een hybride USB docking functie.

De Philips 243B1JH USB komt met een hybride USB dock. Dat wil zeggen dat de dock zowel USB-A als USB-C poorten bevat. Met een omkeerbare connector is de monitor met zowel USB-A als USB-C hardware te koppelen. Laptops die via USB-C verbonden zijn, krijgen maximaal 100W aan laadstroom. Doordat USB-C ook beeld kan dragen (DP Alt Modus), heb je maar één kabel nodig voor stroom en beeld. Een sterk argument voor een clean desk dus.

Philips 243B1JH

De Philips 243B1JH is gebouwd op basis van een 24 inch IPS LCD paneel met een kijkhoek van 178 graden in alle richtingen. LowBlue mode zorgt ervoor dat je ogen niet te snel vermoeien achter het scherm. Daarnaast zit er een Windows Hello compatible webcam in voor de herkenning van gebruikers.

Beschikbaarheid

De Philips 243B1JH USB ligt deze maand in de winkel voor €419.

Philips 243B1JH kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.