Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MMD introduceert de duurzame Philips 242B1G monitor

Fabrikant MMD heeft vandaag de nieuwe Philips 242B1G monitor gepresenteerd. Een monitor gericht op duurzame productiviteit. Dat begint bij het hergebruiken van materialen.

De Philips 242B1G is een 23,8 inch IPS LCD monitor uit de B-lijn van Philips. Het display is ontwikkeld om zo min mogelijk energie te gebruiken voor de LED verlichting in de monitor. Daarnaast zijn stroom besparende maatregelen als PowerSensor en LightSensor aanwezig om het energieverbruik terug te dringen. Zo detecteert PowerSensor met infrarood sensoren of iemand wel achter de monitor zit voor een intelligentere standby. Daarnaast is er een 0-watt stroomschakelaar.

De monitor wordt voor een groot deel gemaakt van plastics. 85% daarvan is afkomstig uit recycling. Verder is de monitor natuurlijk geproduceerd zonder kwik en halogeen te gebruiken. Ook de verpakking is van gerecycled materiaal.

Beschikbaarheid

De Philips 242B1G is vanaf deze maand te koop voor €209.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.