MMD introduceert de duurzame Philips 242B1G monitor

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Fabrikant MMD heeft vandaag de nieuwe Philips 242B1G monitor gepresenteerd. Een monitor gericht op duurzame productiviteit. Dat begint bij het hergebruiken van materialen.

De Philips 242B1G is een 23,8 inch IPS LCD monitor uit de B-lijn van Philips. Het display is ontwikkeld om zo min mogelijk energie te gebruiken voor de LED verlichting in de monitor. Daarnaast zijn stroom besparende maatregelen als PowerSensor en LightSensor aanwezig om het energieverbruik terug te dringen. Zo detecteert PowerSensor met infrarood sensoren of iemand wel achter de monitor zit voor een intelligentere standby. Daarnaast is er een 0-watt stroomschakelaar.

De monitor wordt voor een groot deel gemaakt van plastics. 85% daarvan is afkomstig uit recycling. Verder is de monitor natuurlijk geproduceerd zonder kwik en halogeen te gebruiken. Ook de verpakking is van gerecycled materiaal.

Beschikbaarheid

De Philips 242B1G is vanaf deze maand te koop voor €209.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram