Microsoft lanceert de Xbox Wireless Headset

Hoewel Microsoft prima relaties heeft met merken als SteelSeries voor het bouwen van Xbox headsets, komt Microsoft nu zelf met een officieel model op de markt. De Xbox Wireless Headset.

Xbox Wireless Headset

De Xbox Wireless Headset is primair ontwikkeld voor de Xbox Series X|S. Daarbij wordt onder anderen technologie gebruikt om de CPU van de Xbox te ontlasten. Hiervoor wordt de hele audioverwerking overdragen aan de chipset van de headset. Ook ontwikkelde Microsoft voor deze headset een eigen draadloze protocol. Hiermee biedt de headset volledige ondersteuning voor Windows Sonic, Dolby Atmos en DTS Headphone:X. Daarnaast is de headset natuurlijk van een flinke accu voorzien. Met 3 uur laden, kun je 15 uur gamen. Of4 uur gamen na een half uurtje laden.

De Xbox Wireless Headset ligt 16 maart in de winkel voor €99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram