Microsoft lanceert de Xbox Wireless Headset

Xbox Wireless Headset

Hoewel Microsoft prima relaties heeft met merken als SteelSeries voor het bouwen van Xbox headsets, komt Microsoft nu zelf met een officieel model op de markt. De Xbox Wireless Headset.

Xbox Wireless Headset

De Xbox Wireless Headset is primair ontwikkeld voor de Xbox Series X|S. Daarbij wordt onder anderen technologie gebruikt om de CPU van de Xbox te ontlasten. Hiervoor wordt de hele audioverwerking overdragen aan de chipset van de headset. Ook ontwikkelde Microsoft voor deze headset een eigen draadloze protocol. Hiermee biedt de headset volledige ondersteuning voor Windows Sonic, Dolby Atmos en DTS Headphone:X. Daarnaast is de headset natuurlijk van een flinke accu voorzien. Met 3 uur laden, kun je 15 uur gamen. Of4 uur gamen na een half uurtje laden.

De Xbox Wireless Headset ligt 16 maart in de winkel voor €99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.