HoverCam eGlass demo
Arjan Olsder
Arjan Olsder

HoverCam eGlass is een digibord voor online lessen

Toen kids nog in de klas zaten, was het digibord een belangrijk middel om kinderen iets bij te brengen. Je kunt er video’s op laten zien, maar ook op schrijven. Met de eGlass komt HoverCam met een indrukwekkend alternatief.

De Hovercam eGlass is een glazen whiteboard met daarachter een camera. De kijker ziet dus jou als docent, maar je kunt ook iets opschrijven en dat laten zien. Door het beeld in spiegelbeeld te plaatsen, zijn teksten leesbaar voor kinderen. Schrijven doe je met stiften. Door verlichting in het glas te plaatsen, wordt wat je schrijft veel duidelijker voor de kijker. Door het licht uit te schakelen, kun je tijdelijk je schrijfsels laten verdwijnen.

HoverCam eGlass demo

Bovendien is het met de bijbehorende software mogelijk om foto’s, videobeelden en een PowerPoint op het scherm te zetten. Inclusief transparantie. Wil je indruk maken in een donkere ruimte, kun je met de verlichting die op jou als docent gericht is spelen om helemaal te verdwijnen. Tijdens de demo laat HoverCam zelfs zien hoe je in een PowerPoint notities kunt maken met de stift. De camera in het systeem kan tot 4K resolutie streamen. De hardware is compatible met alle online meeting omgevingen die met een webcam overweg kunnen.

Beschikbaarheid

Het scherm komt in een 35 inch en 50 inch uitvoering. De 35 incher gaat $2.198 kosten. De 50 inch gaat $3.198 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.