Gerucht: Samsung schakelt terug naar WearOS voor nieuwe smartwatch

Tizen is een beetje een stokpaardje geworden bij Samsung. Het is het besturingssysteem voor haar TV’s, maar ook voor haar smartwatches. Nu claimt een bekende Samsung lekker dat de gigant voor haar nieuwste smartwatch mogelijk teruggrijpt naar Google’s WearOS.

Het zou een opvallende stap zijn van Samsung. Het heeft altijd hoog ingezet op Tizen. Sterker nog, buiten Google en Apple, is Tizen misschien wel het best ondersteunde smartphone OS als het gaat om apps. Samsung bouwde haar laatste smartwatch, toen nog met Android Wear, in 2014.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram