Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gerucht: Samsung schakelt terug naar WearOS voor nieuwe smartwatch

Tizen is een beetje een stokpaardje geworden bij Samsung. Het is het besturingssysteem voor haar TV’s, maar ook voor haar smartwatches. Nu claimt een bekende Samsung lekker dat de gigant voor haar nieuwste smartwatch mogelijk teruggrijpt naar Google’s WearOS.

Het zou een opvallende stap zijn van Samsung. Het heeft altijd hoog ingezet op Tizen. Sterker nog, buiten Google en Apple, is Tizen misschien wel het best ondersteunde smartphone OS als het gaat om apps. Samsung bouwde haar laatste smartwatch, toen nog met Android Wear, in 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.