Corsair lanceert 3 snelle NVMe SSD’s voor gamers

Corsair komt deze week met drie zware NVMe SSD’s voor gamers. Alle drie de modellen zijn van eigen, gigantische heatsync voorzien om zo de prestaties zo stabiel mogelijk te houden.

Van links naar rechts de MP600 Core, MP600 Pro en MP600 Pro Hydro X

Corsair MP600 Core

De Corsair MP600 Core komt met een leessnelheid van 4.950MP per seconde en 3.950MB per seconde schrijfsnelheid. Deze uitvoering komt in 1TB, 2TB en 4TB snelheden.

Corsair MP600 Pro / MP600 Pro Hydro X

De Corsair MP600 Pro en Corsair MP600 Pro Hydro X zijn beiden gebouwd voor een leessnelheid tot 7.000 MB per seconde. De schrijfsnelheid van deze SSD’s moet oplopen tot 6.550 MB per seconde. De Hydro X uitvoering is voorzien van een heatsync die je op jouw waterkoeling kunt aansluiten. De MP600 Pro komt in 1TB en 2TB varianten. Later zal Corsair ook een 4TB op de markt brengen. De Hydro X uitvoering komt alleen in 2TB uitvoering. Het waterblok van de Hydro X zal als XM2 ook los verkocht worden. Handig voor wanneer je al een dikke NVMe van een ander merk hebt liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram