Bullit gaat rugged smartphones voor Motorola produceren

De Bullit Group kennen we al jaren bij GadgetGear. Regelmatig bouwt het merk smartphones voor merken als CAT, Land Rover en anderen. Nu gaat het merk haar expertise inzetten om ook rugged Motorola smartphones voor Lenovo te produceren.

Motorola stond ooit, lang voor de razer, bekend om haar rugged communicatie apparatuur. Onder anderen veel gebruikt door de Amerikaanse politie en het leger. Met de komst van smartphones, schakelde het merk over op verfijnde apparatuur en designs, met de Moto Razer als topstuk.

Met de samenwerking met Bullit Group lijkt Motorola toch weer een beetje aan te haken op die rugged beleving die nog steeds wel bij het merk hoort. Bovendien zou de samenwerking ten gevolge kunnen hebben dat we rugged smartphones met top specs gaan zien. Doorgaans is het namelijk een productcategorie waar de camera’s, displays en chipsets net even wat minder zijn. Met Motorola aan boord zouden interessante dingen kunnen gebeuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram