Logo GadgetGear.nl
Samsung Apple TV App
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Apple TV app nu ook op Chromecast en Google TV

Met Apple TV is het voor Apple belangrijk dat haar content ook op niet-Apple apparaten gebruikt kan worden. Daar hebben concurrenten Netflix, Prime Video en Disney+ immers al een groot voordeel ten opzichte van Apple. Het grote Apple lijkt nu dan ook stappen te zetten voor betere ontsluiting van haar premium videodienst.

Vanaf nu heeft Apple TV namelijk twee nieuwe apps beschikbaar. Één voor gebruik met de Chromecast en één voor gebruik in combinatie met Google TV. Later zou Apple die versie ook geschikt maken voor het iets oudere Android TV platform. Hierdoor kan Apple TV content nu ook worden bekeken op TV’s van Sony, TCL en binnenkort ook Philips. In 2018 introduceerde Apple al een Apple TV app voor Samsung TV’s op basis van Tizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.