Apple producten nodig? Ontdek de mogelijkheden van huren!

iPhone 12 Pro Gold

Even een paar e-mails beantwoorden. Nog even snel een telefoontje tussendoor en daarna Zoom meeting. Je kent het vast wel. Op dit moment werken we veel vanuit huis. Ook het aantal mensen dat kiest voor het ondernemerschap is toegenomen. Je hebt misschien wel een tijdelijk project of tijdelijk personeel waarbij je kosten wil besparen. Maar je wil in ieder geval zeker zijn dat je altijd beschikt over een goede laptop en smartphone. En juist als het even tegenzit wil jij er ook zeker van zijn dat je snel een vervangend product hebt. In deze situatie kan huren een interessante optie zijn.

Is huren een optie voor jou?

Je kan er natuurlijk voor kiezen om een nieuwe Macbook Pro of iPhone te kopen. Het is dan meteen jouw bezit. Maar de toenemende mogelijkheden van technologie ontwikkelen zich in een rap tempo. Als je helemaal up to date wil blijven moet je dat zelf regelen. Dat geldt ook voor die onverwachte reparatie en het regelen van een vervangend product. Huren is ook een optie. Een groeiende groep mensen staat steeds positiever tegenover het huren van technologie. Is huren een interessante optie jou? Wij hebben de voor en nadelen voor jou uitgezocht.

Voordelen huren Macbook Pro of iPhone

 • Je hebt geen grote financiële investering in 1 keer.
 • Je maakt gebruik van de nieuwste technologie door het wisselen van je huidige product.
 • Een MacBook Pro huren is flexibel. De looptijd is van 1 dag t/m 24 maanden.
 • Je hebt voorspelbare kosten van 1 vast bedrag per maand.
 • Je hebt geen onvoorspelbare onderhoudskosten
 • Je profiteert van een flexibele service zowel op afstand als onsite.
 • Snel een vervangend apparaat in huis in geval van reparatie of onderhoud.
 • Na afloop van het huurcontract kan een product eventueel tegen betaling worden overgenomen.

Nadelen huren laptop of smartphone

 • Het product is niet meteen volledig jouw eigen bezit.
 • Als je huurt voor een langere looptijd betaal je in sommige situaties meer dan als je een laptop koopt.

Kijk goed naar de details

Wil jij je 100% op jouw onderneming kunnen focussen? Wil je zeker wil zijn van een onbezorgde huurperiode? Wij hebben de volgende tips voor jou.

 • Vraag goed naar de service voorwaarden.
 • Check of je product goed verzekerd is.

Ontdek wat past bij jouw wensen

Het zijn onzekere tijden. Je wil als ondernemer snel en flexibel kunnen schakelen. Jij hebt misschien wel een tijdelijk project of tijdelijk personeel waarbij je kosten wil besparen. Of misschien ga je opschalen en heb je een project voor een langere tijd. Je wil dat je personeel goed kan werken en goed bereikbaar is. Een Macbook Pro en/of een iPhone van de zaak kan dan erg waardevol zijn. Het gemak van een gunstige vaste prijs is dan een must. Ook wil je kunnen vertrouwen op een goede kwaliteit en goede service. Maar je wil in ieder geval zeker zijn dat je altijd beschikt over een goede laptop en smartphone. Ga voor meer informatie naar Flexitrent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.