Android TV’s gaan meer op Google TV lijken

Google bracht vorig jaar Google TV naar de markt. Haar eigen alternatief op Android TV. Het mooie van Google TV is dat het kan draaien op de nieuwe Chromecast dongles van het bedrijf. Daarmee voeg je al zonder al teveel pijn Google’s smarts toe aan jouw TV.

Android TV krijgt nu een nieuwe visuele update van Google. Met deze visuele update kruipen Android TV apparaten dichter tegen het nieuwe Google TV aan. De homepage van Android TV krijgt daarmee een kleine visuele update, maar overzichten als die voor apps worden een stuk indrukwekkender. Daarnaast krijg je de nieuwe Discover pagina die aanbevelingen doet voor films en series. Ergens in de komende weken komt de update met deze functies ook naar Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram