Xiaomi komt met zijn nieuwe Mi Watch Lite

Xiaomi Mi Watch

Naast de Mi Watch lanceert Xiaomi nu ook zijn broertje, de Xiaomi Mi Watch Lite. Een stijlvolle en betaalbare smartwatch met veel leuke functies. Opmerkelijk dat je voor een schappelijke prijs van €59,99 (adviesprijs) een smartwatch krijgt met een batterijduur van maar liefst 9 dagen.

De wearable is uitgerust met een gps- en Glonass technologie, waarmee je over een beter signaal moet beschikken bij het uitstippelen van nieuwe looproutes en je outdoor activiteiten kan tracken. Je kan kiezen uit 11 verschillende sportstanden, waaronder joggen, fietsen en zwemmen. De waterdichte smartwatch kan een diepte bereiken van 50 meter.

Xiaomi Mi Watch

Ook kan je harstslag, ademhaling en kwaliteit van slaap worden gemeten. Zo ben jij goed op de hoogte van je eigen gezondheid. Al deze data wordt opgeslagen en weergegeven in de Xiaomi Wear app die beschikbaar is voor iOS en Android.

Verder laat het 1.4” TFT color touch display je nog meer handige informatie zien, wanneer deze is gekoppeld aan je smartphone. Controleer je muziek, telefoongesprekken en berichten. Krijg notificaties als je te lang heb stilgezeten en hou bij hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel calorieën je hebt verbrand.

Het horloge is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en is met zijn 35 gram erg licht. Een watch die je in het dagelijks leven dus nauwelijks gaat voelen, maar toch houdt hij heel veel bij. Voor een gezonde voortzetting van 2021 is de Mi Watch Lite misschien wel jouw nieuwe smartwatch.

Xiaomi Mi Watch

Mi Watch Lite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mi Watch Lite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com