Xiaomi Air Charge is draadloos laden op afstand

Twee jaar geleden kwamen de eerste draadloze laders in het nieuws waarbij jouw apparaten ook op afstand worden geladen. Inmiddels is de technologie doorontwikkeld en lijkt Xiaomi de primeur te hebben om ermee de markt op te komen.

De nieuwe technologie gaat Xiaomi Air Charge heten. De technologie maakt het mogelijk om op een afstand van enkele meters van de lader toch nog draadloos op te kunnen laden. Op dit moment al met een snelheid van 5 Watt. Dit kan door een soort locatiebepaling, waarbij de laadstoom echt gericht wordt op het toestel.

Naast het opladen van smartphones, kan de technologie binnenkort ook voor kleinere apparaten als headsets en smartwatches verwacht worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram