Review: The Silencing (Blu-Ray)

The Silencing kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

The Silencing is een thriller die gaat over de vermiste dochter van boswachter en voormalig jager Rayburn. Een man die de vermissing niet los kan laten en een zwaar drankprobleem met zich meezeult.

De Verenigde Staten blijven qua wapenbezit en justitie een raar land. Er zijn verschillende politie-eenheden die elkaar dwars kunnen zitten en dan zijn er ook nog natuurreservaten waar boswachters hun rol moeten spelen om de orde te bewaken.

Wanneer we Rayburn leren kennen zien we dat deze man drie zware lasten met zich meesleept. Hij is gescheiden en zwanger van haar nieuwe vriend, die bij de politie zit die door indianen wordt gerund. Rayburn en zijn ex-vrouw zijn hun 14-jarige dochter jaren geleden verloren. Zij wilt dat afsluiten, hij kan dat niet. En dan is er nog zijn drankprobleem. Als de politie op een ochtend een jong, dood meisje vindt, vinden ze ook een bijzondere pijl. Op geraffineerde wijze laat regisseur Robin Pront alle puzzelstukjes langzaam in elkaar schuiven.

https://www.youtube.com/watch?v=pnnZl0spfUg

Extra’s

Universal zet The Silencing op Blu-Ray met ondersteuning voor DTS-HD Audio en DTS Digital Surround. Die surround sound is met name heel sterk in alle scenes die zich in de bossen afspelen. Qua bonusmateriaal moeten we het doen met een behind the scenes. Hoewel de film heel spannend is, is het zeker geen spektakelstuk waar je veel meer over wilt weten.

The Silencing op Blu-Ray

Conclusie: The Silencing

The Silencing is een thriller met een mooie, diepe laag. Je wordt in de shit van iedereen gezogen terwijl het tot op het laatst onduidelijk blijft wie verantwoordelijk is voor alle ellende. Echt een release met 94 heel spannende minuten.

The Silencing kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Bloedspannend
  • Lekker vlot (94 minuten)

THE BAD

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram