Peter Willemse
Peter Willemse

Review: Hombli Smart Bulb

Peter Willemse beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Dimbaar
  • Eenvoudige installatie
  • Altijd de perfecte kleur
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Werkt met Tuya

THE BAD

  • geen minpunt kunnen vinden

Smart home producten zijn op het moment enorm populair. Vele grote winkelketens brengen hun eigen lijn op de markt en niet zonder succes. Want het is niet alleen erg leuk en handig om je huis “Smart” te maken, het kan ook nog eens kostenbesparend zijn op je energie rekening. Zo springt het Nederlandse merk Hombli op de smarthome sneltrein, die inmiddels al goed op weg is om zich te scharen tussen de grote spelers. Door gebruiksvriendelijke producten op de markt te brengen, wil Hombli een smart home voor iedereen laagdrempelig maken, en hoef je geen nerd of raketgeleerde te zijn om je huis een serieuze upgrade te geven. We gaan dit testen met één van de vele producten, de Hombli smart Bulb

 

Unboxing

De slimme lamp zit in een fris ogend doosje waarin zich de lamp, én een gebruiksaanwijzing bevind. Op de verpakking staat ook aangegeven wat alle mogelijkheden zijn. De lamp zelf is opvallend licht van gewicht, verder ziet deze er net zo uit als een gewone lamp.

Eerste gebruik

Zo, dan is het natuurlijk tijd om de lamp te installeren. Dat moet (volgens de meegeleverde gebruiksaanwijzing) een makkie zijn, dus we beginnen met goede moed 🙂

Allereerst downloaden we de Hombli App in de Play Store, om vervolgens te registreren.  Vervolgens draaien we de Hombli Smart Bulb in de fitting en zetten de lamp aan, de lamp begint te knipperen. Niet schrikken! Dit hoort zo, en is onderdeel van het installatieproces. In de Hombli App selecteer je apparaat toevoegen, en geef je aan om welk product het gaat.

Leuker kunnen ze het niet maken, en makkelijker ook niet. Dit is echt binnen 1 minuut gebeurt. En het werkt echt heel fijn. gelijk even alle kleuren testen dan maar!

 

Specificaties

Dimbaar Ja
Wattage 9W
Fitting E27
Lichtsterkte 800 lumen
Inhoud doos 1x Hombli Smart Bulb, korte handleiding
Kleurtemperatuur RGB + 2700K

 

Conclusie

De Hombli lamp verbindt met je wifi-netwerk. Dus er is geen bridge of hub voor nodig. Dat maakt installatie echt zo gemakkelijk. dit is voor iedereen toegankelijk. De Hombli lamp besturen via de Hombli app op je smartphone is het zelfde laken een pak. De App werkt goed, ziet er prettig uit en zit logisch in elkaar. Ook goed om nog even te vermelden dat zowel deze lamp én de overige Hombli producten ondersteunen spraakbesturing via Google Assistant en Amazon Alexa. Een zeer compleet product als je het mij vraagt, en doet wat het belooft!!

 

Verkrijgbaar bij: Tink.nl

Hombli Smart Lamp -Wit en gekleurd licht- Dimbaar E27 LED - Wifi kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.