Playseat & PUMA lanceren nieuwe gaming seat

Samen met de expertise van PUMA brengt Playseat een game seat die aansluit op het lichaam.  Naast de racestoelen begeeft Playseat zich nu op een nieuwe doelgroep van gamers.

 

Deze game seat zorgt voor een actieve en correcte zitpositie met veel bewegingsvrijheid. Zo kun je misschien dat toch eindelijk winnen van die ene tegenstander.

Het design is gericht op controle tijdens het gamen en heeft de ideale zitpositie voor spelers van alle niveaus, leeftijden en lengtes. De game seat volgt de bewegingen van je lichaam van het moment dat je op het puntje van je stoel zit tot relaxed naar achteren zittend.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Robert Gunsing
Sinds 2015 volgt Robert Gunsing de wereld van innovatie & duurzame vervoersmiddelen. Voor GadgetGear stort Robert zich op (elektrische) motoren, auto's en alles wat daarbij komt kijken. Niet alleen schrijft Robert hierover, met zijn adviesbureau Mobilyze helpt hij bedrijven en gemeenten op dit gebied.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram