Nintendo Switch krijgt een Monster Hunter Rise special edition

Nintendo Switch Monster Hunter Rise Limited Edition

Ik zou er bijna nog een Nintendo Switch voor kopen. Heel eerlijk, ik ben al fan van Monster Hunter sinds ik als multiplayer beta tester meedeed aan de eerste release op de Sony PlayStation 2. Een beta zo populair, dat Capcom speciaal voor de testers, de servers nog heel lang online hield.

Monster Hunter is een soort van Pokémon, maar dan voor volwassenen. Je verzamelt de monsters niet echt, maar jagen die je er wel op. Als jager en verzamelaar haal je tijdens jouw quests materialen van de gevallen monsters en van struikjes, rotsen en wat je nog meer tegenkomt. Daarmee maak je nieuwe wapens en bescherming. Bovendien ga je in teams te werk om de echt grote monsters te verslaan. Met verschillende wapens en disciplines.

Om de release van Monster Hunter Rise in maart kracht bij te zetten, komt Nintendo met misschien wel de meest brute uitvoering van de Nintendo Switch en Pro Controller ooit. De swicht, de joy-con en de dock zijn voorzien van prachtige tribals in zwarte en gouden opdrukken. Een stuk vormgeving waar de fans toch echt wel warm voor moeten lopen.

De limited edition uitvoering van de Nintendo Switch en de Pro Controller liggen 26 maart in de winkel. Via onze Bol.com link kun je hem vast reserveren.

Monster Hunter Rise kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Monster Hunter Rise kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl