Logo GadgetGear.nl
Philips Hue Amarant
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Signify introduceert twee nieuwe Hue buitenlampen

Signify heeft afgelopen week twee nieuwe lichtarmaturen voor buitenshuis gepresenteerd. Het gaat om een rvs uitvoering van een wandlamp die in twee richtingen schijnt en een lichtbalk waarmee je grotere delen van bijvoorbeeld muren kunt verlichten.

Philips Hue Amarant

De lichtbalk waar ik het al even over had, is de Philips Hue Amarant. Het is een breedstraler die echt bedoeld is om grote oppervlakken met licht te kleuren. Het is een laagspanningsarmatuur dat gemaakt is om zowel op de grond te monteren als onder een overhangend dak. De behuizing heeft een metalen kap.

Philips Hue Amarant
Philips Hue Amarant

Philips Hue Appear

De Philips Hue Appear bestond al, maar heeft een design update gekregen. De wandlamp is nu ook verkrijgbaar in een rvs uitvoering. Ook deze buitenlamp maakt gebruik van het laagspanningssysteem van Philips Hue.

Philips Hue Appear
Philips Hue Appear

Beschikbaarheid

Zowel de Philips Hue Amarant als de Appear liggen vanaf 26 januari in de winkel voor €149,99.

Hue Amarant kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.