Philips Hue wall switch module
Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Signify introduceert oplossing om schakelaars slim te maken

Signify introduceerde een (visuele) upgrade aan voor de Hue Dimmer Switch, maar die is nog altijd naar het formaat van Amerikaans schakelmateriaal vormgegeven. Voor Nederland schakelmateriaal introduceert het merk nu een wall switch module.

Philips Hue Dimmer Switch

De Philips Hue Dimmer Switch blijft populair. Jaren geleden hebben we het origineel al eens getest. De schakelaar is er niet alleen om aan de muur te bevestigen, maar is eigenlijk een afstandsbediening die met een magneet wordt vastgehouden op een muurplaat. Hij kan dus overal in de ruimte worden gebruikt.

Philips Hue Dimmer Switch
Philips Hue Dimmer Switch

De nieuwe versie van de Philips Hue Dimmer Switch maakt het mogelijk om niet alleen lampen te dimmen, maar ook gemakkelijker tussen scenes te bladeren. Daarnaast is het design van de switch aangepast.

Philips Hue wall switch module

Echt nieuw is de Philips Hue wall switch module. Een module die je achter een traditionele lichtschakelaar kunt zetten. Via de Hue app kun je de schakelaar precies laten doen wat jij wilt. Enkel een lampje aan of uit zetten of complete scenes starten.

Philips Hue wall switch module
Philips Hue wall switch module

Beschikbaarheid

De Philips Hue wall switch module ligt 9 maart in de winkel. Een enkele unit kost €39,99, maar er is ook een 2-pack voor €69,99. Dan hou je een tientje in de zak. De vernieuwde Philips Hue Dimmer Switch ligt 26 januari in de winkel voor €19,99.

Hue Switch kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.