Logo GadgetGear.nl
LG Gram 2021 modellen
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: LG presenteert de nieuwe LG Gram laptops

LG gaat tijdens de CES haar nieuwe lijn LG Gram laptops ten toon stellen. De nieuwe lijn bestaat uit vijf nieuwe modellen: LG gram 17 (model 17Z90P), LG gram 16 (model 16Z90P), LG gram 14 (model 14Z90P), LG gram 2-in-1 16 (model 16T90P) en LG gram 2-in-1 14 (model 14T90P), allemaal met schermen met een beeldverhouding van 16:10.

LG Gram 2021 modellen

De 16:10 beeldverhouding van de 14- 3n 16 inch displays is interessant. Het was Huawei die deze beeldverhouding voor het eerst gebruikte om te laten zien dat je veel meer data op je scherm kwijt kunt, zonder dat de laptop fysiek groter moet worden. Ten opzichte van de vorige generatie, is het toetsenbord vergroot om zo gemakkelijker te kunnen werken. Het display toont 99% van het DCI-P3 kleurengamma, zodat je er ook prima foto’s op kunt bewerken.

Onder de motorkap ligt een elfde generatie Intel Core processor die Intel Evo geverifieerd is. Ook krijg je de nieuwe Iris Xe GPU met LPDDR4 werkgeheugen. Hoeveel en wat precies, hangt natuurlijk af van de uitvoering die je kiest. Een 80Wh accu moet er voor zorgen dat je lang door kunt werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.