CES: In 10 seconden je tanden poetsen met Y-Brush

Ik heb al heel wat van dit soort producten langs zien komen en ze klinken allemaal te goed om waar te zijn. Maar Y-Brush is toch echt anders. Deze bijzondere tandenborstel maakt gebruik van nylon borstels in plaats van siliconen.

En daar zou nou net het verschil kunnen zitten. Hoewel nylon borstels iets meer aan slijtage onderhevig zijn, zijn ze een stuk steviger dan siliconen, waardoor ze ook echt je gebit kunnen schrobben. Eigenlijk is dit een tandenborstel die dus echt probeert op alle plekken tegelijk te zijn.

Y-Brush Starter Kit

Ybrush komt in twee formaten zodat je er grote en kleine gebitjes mee kunt reinigen. Specifieke informatie over de beschikbaarheid en goedkeuring in Nederland is er nog niet.

Complimenten overigens voor de creatieve merknaam. Niet alleen heeft de bijzondere borstel de vorm van de letter Y, maar Y spreek je in het Engels ook uit als Why. Ofwel, waarom poetsen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram