CES: Asus lanceert de (gaming) Chromebook Flip CM5 (CM5500)

Ook Asus komt deze CES met een Chrombook op basis van de AMD Ryzen chipset. De Asus Chromebook Flip is een Chromebook met een 15,6 inch display.

Deze nieuwe Chromebook van Asus komt met een zeer royale 16GB aan DDR4 werkgeheugen. Die komt ten goede van de AMD Ryzen 5 3500C chipset en de Radeon GPU. Met de 57 Wh batterij in deze laptop, zou je tien uur moeten kunnen werken.

Asus Chromebook Flip

Je krijgt 512GB lokale opslagruimte. Het WiFi modem in deze Chromebook Flip CM5 is al geschikt voor WiFi 6. Voor gamers zijn de WASD knoppen gemarkeerd. Daarmee onderstreept Asus dat je tegenwoordig prima kunt gamen op een Chromebook. Immers kun je Nvidia GeForce Now, Google Stadia en andere gamstreamingdiensten gebruiken. Er liggen twee speakers in van Samsung’s Harman Kardon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram