Xiaomi start productie met Qualcomm Snapdragon 888 chipsets

Xiaomi gaat de primeur krijgen om als eerste smartphones met de nieuwe Qualcomm Snapdragon 888 chipset op de markt te brengen. De Qualcomm Snapdragon 888 chipset is speciaal ontwikkeld voor zware toepassingen en games.

Xiaomi heeft al laten weten in welke smartphones we de nieuwe chipset gaan tegenkomen. Die gaan namelijk debuteren in de Mi 11 Series. De chipset zal de toestellen ook geschikt maken voor gebruik op 5G netwerken. Wanneer die precies op de markt komt is nog onbekend, maar we verwachten dat dit ergens rond februari zal zijn. Rond die tijd is het jaarlijkse Mobile World Congress. Rondom dat evenement kondigen de gevestigde merken doorgaans hun vlaggenschepen op de nieuwe Qualcomm chipsets aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments on “Xiaomi start productie met Qualcomm Snapdragon 888 chipsets”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram