WhatsApp Stopt op oudere Androids en iOS toestellen

WhatsApp

Zo aan het eind van het jaar, is het een mooi moment voor een grote schoonmaak. Zo ook bij WhatsApp. Per 2021 stopt WhatsApp voor een groot aantal oudere Androids en iOS apparaten.

De grote schoonmaak in 2020

Januari van dit jaar was het ook al raak. Toen stopte het team van WhatsApp met de ondersteuning voor Windows Phone en voor Android toestellen met Android 2.3.7 Gingerbread en ouder. Vele iconische toestellen die Android op de kaart hebben gezet, konden hierdoor niet langer via WhatsApp communiceren.

De grote schoonmaak in 2021

In 2021 gaat de schoonmaak van WhatsApp verder. Dit keer worden alle Android toestellen tot aan Android 4.0.3 Ice Cream geschrapt. Wat nog steeds laat zien dat de ontwikkelaars hun best doen om behoorlijk ouder toestellen te blijven ondersteunen. Niet onbelangrijk. In Europa is WhatsApp naast SMS een standaard om te communiceren.

Ook iPhone gebruikers worden op de korrel genomen in de winterschoonmaak van WhatsApp. iOS 9 wordt nu de minimale eis als je wilt blijven communiceren via WhatsApp. Deze wijzigingen zal WhatsApp in januari doorvoeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.