Profoto lanceert Android app die kan communiceren met flitsers

Voor fotografie met je smartphone zijn aardig wat handige apps en accessoires beschikbaar. Ook wij wijken graag uit naar alternatieve camera apps om net wat meer uit de hardware te maken. Maar de camera app van Profoto kan nu iets heel bijzonders.

De Profoto Camera app kan namelijk met Smart-TTL werken en communiceren over hun AirX protocol. Effectief kun je vanuit de app dus de flitsers van het merk aansturen. Daarmee maakt Profoto een beetje de stap van leverancier van de daadwerkelijke camera, op basis van de technologie die je toch al in jouw broekzak hebt zitten.

Profoto Camera App Android

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events