Microsoft start XBOX 2020 update

Microsoft start met de uitrol van de November 2020 update richting Xbox Series S | X en  Xbox One console eigenaren. Hierin zitten een aantal interessante features. Met name voor die mensen die een Series X of Series S te pakken hebben gekregen.

De nieuwe update introduceert badges waarmee je gemakkelijk kunt zien welke games geoptimaliseerd zijn voor de Xbox One Series S | X evenals een indicator wanneer een game in HDR afgespeeld kan worden. Alle Series en one consoles krijgen dynamische achtergronden en games worden sneller ter download aangeboden dan je ze kunt spelen. Zo kun je een nieuwe game al op de console hebben staan op de dag dat hij officieel uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events