Huawei Mate40 Pro met Tinder app
Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Huawei AppGallery tips voor een warme kerst

Ach, kerst. Tijd van liefde, bezinning en verplichte bezoekjes aan de schoonfamilie. Dat laatste klinkt misschien in de verste verte niet aantrekkelijk, maar bedenk dat genoeg singles wat graag een irritante schoonmoeder zouden hebben, als daar maar een leuke zoon of dochter aan vastzit. Speciaal voor hen, en eigenlijk voor iedereen met een Huawei smartphone, hebben we vandaag een nieuwe selectie van apps op de Huawei AppGallery. 

Tinder

Tinder, de app die al meer dan acht jaar zorgt voor een beetje licht in de duisternis. Het proverbiale aanmaakhout heeft naar eigen zeggen al meer dan 20 miljard(!) matches gefaciliteerd. Sinds enkele tijd doen ze dat ook op de AppGallery en we vragen ons eigenlijk af of er al AppGallery-stelletjes zijn. Ken je of ben je onderdeel van zo’n stel? Laat het ons weten in de reacties!

Download

TomTom Go

Vraag een gemiddelde techliefhebber over de nieuwe Huawei smartphones en het antwoord is meestal: goede hardware, maar zonder Google kun je er zo weinig mee. Google Services mist nog altijd, maar het gebrek wordt gelukkig steeds meer goedgemaakt. Zo heeft Huawei een samenwerking met het Nederlandse bedrijf TomTom. De navigatie-app TomTom Go is voor bezitters van een nieuwe Huawei smartphone zelfs 6 maanden gratis. Anders dan bij Google Maps download je alle kaarten van tevoren. Zo kun je blijven navigeren als je mobiele internet onverhoopt wegvalt en sjees je dus alsnog zo naar je nieuwe Tinderdate.

Download

Flitsmeister

En in dat geval is Flitsmeister geen overbodige luxe. Deze oer-Hollandse uitvinding om flitspalen en andere snelheidscontroles te omzeilen kan ethisch niet helemaal door de beugel, maar goed, als je in deze tijden van corona blijft daten dan heb je daar misschien niet echt een boodschap aan. Bovendien waarschuwt de app je tegenwoordig ook voor een slecht wegdek, stilstaand verkeer of wegwerkzaamheden. Flitsmeister helpt je dus veilig op plaats van bestemming aan te komen, en als jij nou zorgt dat de rest van de date ook veilig verloopt, dan komt het vast helemaal goed met dat schoonfamiliebezoek, kerst volgend jaar.

Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.