Gerucht: Apple heeft de ontwikkeling van Slimme Speakers stilgelegd

De enorme Apple HomePod bleek niet de ideale vervanger van de veel goedkopere smart speakers van merken als Sonos. En ook de Apple HomePod Mini lijkt niet te kunnen voldoen aan de verwachtingen van Apple. Het bedrijf zou volgens insiders gekozen hebben de verdere ontwikkeling van slimme speakers te pauzeren.

Dit gerucht komt vanuit analist Ming-Chi, die doorgaans heel dicht op de materie zit, als we MacRumors mogen geloven. Volgends de Analist is Apple niet happy met de verkopen van de productlijn. Apple heeft onlangs zelfs alle concurrerende producten uit de schappen van haar Apple Stores verwijderd. Maar ook dat blijkt dus niet de oplossing om de Apple gebruiker aan de HomePod te krijgen. Of de staking van de ontwikkeling permanent is, is onzeker. Of de slimme speakers van Sonos en andere merken terugkeren in de Apple Stores is eveneens niet duidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram