Arjan Olsder
Arjan Olsder

Epic Games gaat de komende dagen heel veel games weggeven (PC)

Tijdens Black Friday toch geen lekkere games op de kop weten te tikken? Kerst komt eraan en verschillende uitgevers geven dan traditioneel games weg. Zo ook Epic Games waar je iedere dag een gratis game vandaan kunt trekken.

Iedere dag, rond 19:00, zet Epic Games een nieuwe, gratis game in haar Epic Games store. Dit gaat de uitgever 15 dagen lang volhouden en iedere keer heb je 24 uur de tijd om de gratis game te claimen. Om alvast in te komen zijn twee gratis games klaargezet. Zo kun je nu al de games Pillars of Eternity – Definitive Edition en Tyranny – Gold Edition gratis downloaden.

Naar de Epic Game Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.