LG QNED MiniLED
Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: LG introduceert QNED Mini LED TV’s

Natuurlijk liggen de zalen van de virtuele CES komende maand vol met 8K TV’s. LG laat alvast haar nieuwe LG QNED MiniLED TV’s zien, die ze ook op 4K en 8K resolutie leveren.

Deze nieuwe schermen combineren kwantumdot en NanoCell technologie met Mini-LED’s als lichtbron. Hierdoor krijg je een beeldplaat met een hogere helderheid en een hoger contrast dan normale LCD TV’s. Ieder scherm beschikt over 2.500 dimzones voor correcte weergave van HDR beelden. Daarnaast kan deze nieuwe serie van LG beelden met 120Hz op het scherm zetten voor een veel soepeler beeld. LG verwacht met deze nieuwe technologie de strijd in het vak van de LCD/LED TV’s te leiden.

LG QNED MiniLED

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.