Bold Deurklink
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bold gaat haar slimme sloten verkopen in Nederland

Het op afstand openen van deursloten is al lang niet nieuw meer. Opnieuw betreedt een merk de Nederlandse markt. In dit geval gaat het om Bold die met speciale smart cilinders in de schappen komt te liggen. Die cilinders hebben een SKG *** certificaat ontvangen.

Na Tedee (review komt komende week) komt dus ook Bold met de combinatie van een cilinder met een slim deurslot. Deze combinatie geeft het slimme slot meer controle over de werking van het slot. Bovendien hoef je geen dure, vrij draaiende cilinders te gebruiken waar je van twee kanten sleutels in kunt stoppen. Verschil met de Tedee is wel dat je bij deze aan beide kanten een knop op de cilinder hebt zitten, waar je bij Tedee aan de andere kant van het slot wel nog een sleutel (als back-up) kunt gebruiken.

Bold Deurklink

De Bold werkt met een eigen accu en is naar eigen zeggen in staat om ook zwaardere, klemmende deuren met driepuntssluiting te openen. De accu van de Bold zou zo’n twee jaar mee moeten gaan en als gebruiker zou je vroeg genoeg waarschuwingen moeten krijgen van de app.

Natuurlijk kan de app een zwakke plek zijn. Daarom gebruikt Bold tweestaps verificatie om niet alleen het e-mail adres van de gebruiker, maar ook het telefoonnummer te valideren. Ook maakt de app gebruik van end-to-end versleuteling om te voorkomen dat onbevoegden instructies naar de sloten gaan sturen.

Naast de Bold, heb je ook altijd een bridge nodig kun je ook een bridge gebruiken die de sloten met jouw WiFi verbinding kan verbinden. Bold Smart Lock SX-serie (afmeting 30-35mm – 30-45mm) heeft een verkoopprijs van €199,-. De Bold Connect bridge gaat €99 kosten.

Bold kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.