Winnen: 2X 3 4K Blu-Rays van Resident Evil

Resident Evil 4K Blu-Ray films

Dit weekend lees je alles over de hetuitgave van Resident Evil in 4K. Zie het als een opwarmertje naar de nieuwe Resident Evil die met een beetje geluk in 2021 in de bios te zien is. Wij mogen 2x 3 films in 4K weggeven!

Wil je één van deze waanzinnige prijzenpakketten van onze vrienden van Sony Pictures winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Sharing is caring, dus deel het bericht met je vrienden. Stuur ook even je mail naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Als je wint, sturen we komende week meteen het pakket af.

Maak je geen zorgen, alleen de mail van de winnaar bewaren we een half jaar (je mag maar eens per half jaar winnen). De rest van de mails gooien we weg om jullie privacy te bewaken. Je hebt tot en met 29 november.

2X 3 4K Blu-Rays kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2X 3 4K Blu-Rays kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com