Review: Resident Evil: Apocalypse 4K Blu-Ray

Resident Evil Apocalypse kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Gister las je over de origin story van de Resident Evil film serie. Vandaag vertel ik je alles over Resident Evil: Apocalypse. Chronologisch toch een beetje de tweede film uit de serie waar we zien hoe het Raccoon City vergaat na de ramp in The Hive.

The Hive

The Hive was het ondergrondse laboratorium van Umbrella Corp. Daar ontwikkelde professor Dr. Ashford het muterende T-Virus. Doordat het virus ontsnapte, ontstond er een gruwelijk gevecht tussen leven en dood. Tijdens dit gevecht maakten we ook kennis met het iconische monster The Licker.

Resident Evil: Apocalypse

In Resident Evil: Apocalypse gaat het verhaal verder. We zien hoe Raccoon City in lockdown is gegaan. De oorlog tussen de ondode monsters van het T-Virus en de overlevenden gaat keihard door boven de grond.

Hoewel de stad worstelt met het virus, sluit Alice zich aan bij een kleine groep elitesoldaten. Hun plan is om de dochter van de professor uit handen van de monsters te redden. Dat klinkt misschien niet als een directe prioriteit, maar het levert wel een heel goede reden op voor de groep om het op te nemen tegen de monsters. En ja, we krijgen in deze film meerdere Lickers die de groep bedreigen.

Extra’s

Sony Pictures zet Resident Evil: Apocalypse op een 4K Blu-Ray met Dolby Atmos, Dolby True HD 7.1 en DTS-HD audiotracks.

Review: Resident Evil: Apocalypse 4K Blu-Ray

Conclusie: Resident Evil: Apocalypse

Resident Evil: Apocalypse is het spannende vervolg op de eerste film. Hoewel het uitdagend kan zijn om een goed vervolg op een films als Resident Evil neer te zetten, was deze zo goed dat het de aanleiding was om nog meer films in de serie uit te brengen.

Resident Evil Apocalypse kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Heerlijk spannend
  • Erg goede afwerking in 4K HDR
  • Je krijgt zin in meer

THE BAD

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram