Logo GadgetGear.nl
Realme 7 Pro
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Oppo dochter Realme nu ook in Nederland

Nadat de Chinese fabrikant BKK Electronics haar merken OnePlus en Oppo in Nederland introduceerde, komt ook voormalig Oppo-dochter Realme nu naar Nederland.

Deze week is Nederland weer een smartphonemerk rijker. Realme betreedt de Nederlandse markt. Het Chinese merk komt op de rug van Belsimpel en Bol.com de Nederlandse markt binnen. Belsimpel heeft al vaker Chinese merken naar Nederland gebracht.

Realme 7 Pro

Naar zeggen van het PR bureau, streeft Realme er naar te concurreren met Apple qua kwaliteit, maar dan voor een veel lagere prijs. Zo wordt de Realme 7 Pro voor €299 naar Nederland gebracht, waar een flinke FullHD+ AMOLED display met in-screen vingerafdruksensor in ligt. Het toestel beschikt, net als de topmodellen van de andere BKK merken, over een 65 Watt lader. Als chipset ligt er de Qualcomm Snapdragon 720G in. Realme noemt dat een 8nm gaming processor.

Wat opvalt is het camera eiland dat wordt aangevoerd door een 64 megapixel Sony IMX camera. Ook voor selfies kiest Realme voor een flinke camera van 32 megapixel. Gebruikers krijgen ook stereo speakers die Dolby Atmos gecertificeerd zijn.

Het totale assortiment van Realme zal bestaan uit de Realme C11, 6S, C3, X50 5G, 7 en 7 Pro. Nu ook Realme in Nederland is gevestigd, is het de vraag wanneer VIVO de stap van China naar Nederland maakt. Dan hebben we, als het goed is, alle BKK merken hier in de schappen liggen.

Realme kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.