OnePlus 8T binnenkort ook in Cyberpunk 2077 uitvoering

OnePlus heeft er een handje van om met heel toffe speciale uitvoeringen van haar smartphones te komen. Zo krijgt de OnePlus 8T binnenkort een Cyberpunk 2077 make over. Helaas voor de fans is deze facelift enkel voor klanten in China.

De game Cyberpunk 2077 is één van de grootste games die dit jaar wordt gelanceerd. Hij komt van de Poolse ontwikkelaar die ook verantwoordelijk was voor de lancering van The Witcher 3.

OnePlus 8T Cyberpunk 2077

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 editie, gelekt via GSMarena

Cyberpunk 2077 staat op de planning voor de PC, Xbox, PlayStation en Google Stadia. Er staat geen Android versie op de planning, maar met Stadia zou je hem wel op Android kunnen spelen. Hoe dan ook, OnePlus heeft een deal gesloten met ontwikkelaar CD Project Red om een Cyperpunk 2077 editie van de OnePlus 8T te mogen produceren.

Meestal kiest OnePlus er enkel voor om het ontwerp visueel aan te passen op het merk waarmee wordt samengewerkt. De Oneplus 8T lijkt echter toch een iets ander design te krijgen. Het cameraeiland is vergroot zodat het logo daar mooi op past. Andere wijzigingen in het ontwerp worden niet verwacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram