iPad Pro 2018
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nvidia GeForce Now is terug op iOS, omzeilt de app store

Apple was duidelijk richting concurrerende game streaming diensten. Je betaald 30% commissie en maakt voor iedere game die gestreamd kan worden, een nieuwe app. Op die manier hoopte het bedrijf grip te houden op haar concurrenten. Nvidia is nu terug op iOS en laat zien dat je prima zonder de app store kunt.

Wanneer iOS gebruikers gebruik maken van iOS 14.2 of iPadOS 14.2, kunnen ze toch weer gebruik maken van de GeForce Now gaming dienst om te spelen waar ze zelf zin in hebben. Nvidia heeft een browser app geschreven. Wanneer iOS gamers naar play.geforcenow.com gaan, kunnen ze vanuit de Safari browser spelen. Op deze manier ontkomt Nvidia aan de regels met betrekking tot de inhoud van games en de stevige afdracht die Apple eist. Al is Apple op die 30% terug aan het komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.