Logo GadgetGear.nl
Amazon Prime op verschillende apparaten
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Amazon prime wordt modulair duurder

Met het Amazon Prime abonnement krijg je een mooie video on demand dienst voor wel heel weinig. Nog geen drie euro per maand. Hoewel Prime meer is dan alleen video on demand, kun je met de nieuwe Amazon Channels nu zelf het aanbod flink uitbreiden.

Amazon Channels klinkt wellicht alsof Amazon TV kanalen gaat brengen zoals we van TV gewend zijn, met een lineaire planning. Dat is niet zo. Feitelijk heeft Amazon het programma-aanbod van de TV kanalen in een eigen video-on-demand aanbod gegoten. Een abonnement binnen een abonnement. Zo kun je bijvoorbeeld een abonnement op Nickelodeon nemen en daarmee toegang krijgen tot alle films en series van Nickelodeon. Daarmee is Amazon de eerste in Nederland die op deze manier zo’n compleet modulair aanbod levert.

De Amazon Channels kosten tussen de €2,99 en €5,99 per maand. De eerste twee weken kun je een channel gratis bekijken via Prime Video. Onder de kanalen is onder anderen Fiml1 van Sony Pictures te vinden, wat ook als losse video-on-demand dienst in Nederland te kijken is. We hebben niet vergeleken of er verschil zit in het directe aanbod van Film1 en het aanbod via Amazon Prime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.