ACT lanceert 4K HDMI kabels met versterkte sluiting

HDMI met sluiting van ACT

Niets is vervelender dan een HDMI kabel die een beetje wankel in de TV of monitor hangt. Zeker bij zit-sta bureaus waarbij de afstand tussen monitor en computer nogal eens kan veranderen. De nieuwe 4K HDMI kabels van het Nederlandse ACT zouden daarin weleens een interessante oplossing kunnen zijn.

Deze nieuwe generatie HDMI kabels is namelijk voorzien van een ‘locking system’. Een soort sluiting van metalen vleugeltjes die de frictie verhogen. Hierdoor zouden de kabels minder gemakkelijk uit de poorten schuiven en zo een betere signaaloverdracht borgen tot 4K 60Hz.

HDMI met sluiting van ACT

De kabels worden in drie lengten op de markt gebracht. Van 0,9 meter tot 3 meter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.