Tado lanceert Care & Protect tegen ketelstoringen in Nederland

Winter is coming… dus bij Tado is het tijd om weer iets nieuws te installeren. Geen slimme thermostaat, maar een slimme upgrade. Het Duitse merk voor slimme thermostaten introduceert Care & Protect.

Care & Protect is een nieuwe skill van de Tado thermostaten. Daarmee gaan ze 24/7 de gesteldheid van jouw ketel in de gaten houden. Zo detecteren de slimme thermostaten nu ketelstoringen en geven ze informatie over hoe je deze als gebruiker kunt oplossen. Binnenkort moeten de thermostaten zelfs in staat zijn om uitval te voorspellen.

Tado Care & Protect

Care & Protect is onderdeel van het Tado Auto-Assist programma. Een lidmaatschap op dit programma kost €2,99 per maand of €24,99 per jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram