Philips Hue Lily XL
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Signify start vervangingsprogramma voedingskabels Hue verlichting

Signify is een actie gestart om de voedingskabels van enkele Philips Hue buitenarmaturen te vervangen. Die kunnen onder bepaalde omstandigheden gevaarlijk zijn.

In de verlichtingswereld wemelt het van de kleine / vage merken die producten over de markt uitstrooien. Het Nederlandse Signify, dat verantwoordelijk is voor Philips Hue en Philips Wiz verlichting, behoort tot de grote partijen in de markt. Als consument zie je dit terug in een stuk verantwoordelijkheid aangaande productveiligheid.

Zo heeft Signify nu een vervangprogramma opgestart voor de voedingskabels van bepaalde Philips Hue buitenarmaturen. Die kabels blijken gevoelig te kunnen zijn voor het insijpelen van water. Dit zou kortsluiting kunnen veroorzaken. Het gaat om de voedingskabels die deel uitmaken van de basissets voor Philips Hue Lily, Lily XL, Calla, Econic en Impress, die tussen 2018 en 2020 zijn verkocht.

Op deze site kun je je aanmelden voor vervangende kabels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.