OnePlus 8T
Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Prime Day-deals onthuld: dit zijn de beste deals op 13 en 14 oktober

Prime Day begint dinsdag 13 oktober om 00.00 uur en duurt 48 uur – twee dagen met duizenden aanbiedingen op Amazon.nl. Producten van topmerken staan centraal, inclusief must-haves uit de categorieën elektronica, speelgoed, wonen, klussen en nog veel meer

Nog even en dan start op 13 oktober om 00.00 uur ‘s nachts Prime Day op Amazon.nl met twee dagen vol onmisbare aanbiedingen. Prime-leden krijgen toegang tot duizenden deals waaronder de meest populaire en geliefde merken en must-haves in elke categorie; elektronica, speelgoed, wonen, klussen en meer. Klanten kunnen ook shoppen voor de beste deals van Amazon Launchpad – het nieuwste programma van Amazon.nl – met de meest innovatieve producten, bedacht en ontwikkeld door de slimste koppen in Nederland, Europa en de rest van de wereld.

Deals scoren met Amazons Lightning Deals op Amazon.nl

Naast de beste dagdeals van bekende merken en producten zijn er voor Prime-leden tijdelijke deals beschikbaar, Lightning deals, die tijdens het tweedaagse evenement elk uur worden gelanceerd met hele scherpe prijzen. Voorbeelden van de beste aanbiedingen zijn kortingen op (Bosch, Bose, Philips, Acer, Logitech). Goed om te weten: Lightning deals zijn tijdelijk en beperkt beschikbaar, kunnen snel uitverkocht raken en op verschillende momenten terugkeren. Om tijdens de 48 uur van Prime Day van de hoogste kortingen te profiteren, raden we klanten aan de website regelmatig te checken, want de deals selectie wordt voortdurend ververst.

Het belangrijkste shopadres voor Prime-leden in Nederland is Amazon.nl/primeday. Verder kunnen Prime-leden ook de Amazon App gebruiken om overal en op elk gewenst moment te shoppen, zodat zij geen enkele deal hoeven te missen. Nog geen Prime-lid? Iedereen kan zich aanmelden voor Amazon Prime, of het lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen. Meer informatie op Amazon.nl/primeday of Amazon.nl/prime. Je kunt betalen met iDEAL of creditcard. Voorheen konden klanten in Nederland lid worden van Prime via Amazon.de, maar nieuwe Prime-leden kunnen zich nu registreren voor het nieuwe Nederlandse Prime-programma via Amazon.nl/prime.

Als lid kun je onder andere de volgende Prime Day deals verwachten:

Elektronica : tot €200 korting op OnePlus 8 en tot €150 korting op OnePlus 8 Pro, sterk in prijs verlaagde Bose-producten, tot 20% korting op Acer laptops en tot 35% korting op geselecteerde Logitech producten.

Wonen en klussen: tot 30% korting op Philips Hue White & Color Ambiance E27 2-delige starter set bluetooth en tot 30% korting op Bosch Home, Lawn & Garden.

DVD en Video Games: tot 30% korting op Dvd’s en tot 35% korting op geselecteerde video games.

Keuken: tot 30% korting op keukenapparatuur van Philips.

Gezondheid & persoonlijke verzorging: tot 30% korting op persoonlijke verzorgingsproducten van Philips.

Prime Video: Prime-leden krijgen, tot en met 14 oktober, tot 50% korting op geweldige films die ze kunnen huren of kopen via Prime Video. We bieden bijvoorbeeld de volgende films te koop voor €4,99: Star Wars: The Rise of Skywalker, Sonic en Jurassic World: Fallen Kingdom. Een selectie van geweldige films is ook te huur voor slechts €1,99, onder andere Jumanji: The Next Level, Birds Of Prey And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn en Spider-Man: Far From Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.