Arjan Olsder
Arjan Olsder

Mario Kart Live: Home Circuit brengt Mario naar de huiskamer

Afgelopen maand zag je bij ons al de eerste beelden van de nieuwste Mario Kart titel van Nintendo. Niets lijkt de Japanners te gek te zijn nu ze fysieke karts met camera’s in de winkelschappen leggen.

Vanaf vandaag zijn twee pakketten te koop. Één met Mario en één met Luigi als racer. In de doos zit het karakter en een stapel kartonnen decoraties om de baan mee uit te zetten. Ook zit in iedere doos één exemplaar van het spel. Om tegen elkaar te spelen heb je namelijk beiden een Nintendo Switch nodig. In het andere geval speel je tegen computertegenstanders… denken we…

Hoe dan ook, voor fans van Mario een no-brainer om in huis te halen. Zeker nu we het daar voorlopig toch weer extra leuk moeten maken.

Mario Kart Live kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.