Huawei lanceert de P Smart 2021

De P Smart lijn is heel populair bij Huawei en ook nu komt er weer een nieuwe Android smartphone in deze series. Helaas zonder Google Services, maar wel met een heel aantrekkelijk prijskaartje.

De Huawei P Smart 2021 is een smartphones met een 5.000mAh accu die het zo’n twee dagen zou moeten uithouden. Om snel te laden, levert Huawei een 22,5 Watt snellader mee met het toestel.

Huawei P Smart 2021

Indrukwekkend is dat Huawei het toestel voorziet van een 48 megapixel AI Quad Camera. De primaire camera heeft een beeldsensor van een halve inch, dus daar mag je een flinke lichtgevoeligheid van verwachten in combinatie met een hoge scherpte.

Het camera eiland van het toestel is verder voorzien van een 120 graden 8 megapixel groothoekcamera en een 2 megapixel macro camera. De laatste camera werd in het persbericht niet gespecificeerd, maar wij gokken op een dieptecamera voor onscherpe achtergronden. Aan de voorkant krijg je nog een nette 8 megapixel selfiecamera van Huawei.

Het toestel komt met een 6,67 inch FullHD+ display. De vingerafdrukscanner zit op de zijkant en het toestel komt met EMUI 10.1.

Beschikbaarheid

De Huawei P Smart 2021 128GB is nu verkrijgbaar voor €229.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events