Lebooo Smart Sonic Toothbrush met HiLink
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Huawei gaat producten van anderen naar Nederland brengen

Het startte allemaal met een tandenborstel… Dit is wat we waarschijnlijk denken wanneer we over enkele jaren een Huawei winkel in Nederland binnenstappen. Een winkel die dan niet alleen telefoons verkoopt, maar ook wasmachines, stepjes en misschien wel elektrische auto’s.

Iedereen weet dat de core business van Huawei lang alles deed rondom telefonie. De laatste jaren kwamen daar laptops, mediaplayers en televisies bij. Alles onder het merk Huawei of Honor. Maar tegenwoordig heeft Huawei het aan de stok met de Amerikanen en dan is het wel handig dat je als bedrijf hebt nagedacht over een slim platform waar derden op kunnen inhaken. Het HiLink platform.

HiLink is een soort smart home platform van Huawei zelf. Zeg maar een HomeKit-achtig iets. Allerlei fabrikanten kunnen hun hardware met dit platform laten communiceren. Nu is het doorgaans wat lastig om zo’n platform groot te maken, maar Huawei is al jaren marktleider in het eigen China. Waar enorm veel consumenten leven en waar heel veel fabrikanten prima kunnen leven van de lokale markt. Daar zijn aardig wat fabrikanten die zijn aangehaakt op het HiLink platform van Huawei.

En die fabrikanten gaat Huawei nu naar Nederland brengen. Afgelopen donderdag verbaasde Huawei journalisten met het nieuws dat ze een totaal nieuw product in Nederland gaan verkopen. Namelijk een elektrische tandenborstel en wel van het merk Lebooo.

Lebooo Smart Sonic Toothbrush met HiLink

Lebooo smart sonic toothbrush

De Lebooo smart sonic toothbrush lijkt qua werking direct te gaan concurreren met de Philips Sonicare lijn. Opvallend aan de Lebooo Smart Sonic Toothbrush is niet alleen dat hij verbonden is met de HiLink app, maar ook een accucuur zou hebben van 90 dagen. Je hoeft hem dus maar vier keer per jaar op te laden. Hiervoor plaatst Lebooo een accu van 2.800mAh.

Net als bij andere slimme tandenborstels, zal de Lebooo bijhouden wat jouw poetsgedrag is en hoe goed je jouw tanden poetst. De tandenborstel gaat €64.99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.