OnePlus Buds Z
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit zijn de OnePlus Buds Z

OnePlus introduceerde vandaag naast de OnePlus 8T, ook een nieuw setje true wireless oordopjes. Met de Buds Z komt het merk met een in-ear alternatief op de oordopjes die het eerder dit jaar uitbracht.

OnePlus Buds Z

De OnePlus Buds Z zijn oordopjes gebouwd op 10mm drivers. Achter deze drivers heeft OnePlus een bass boost functie zitten om nog meer bass in je oren te pompen. Bovendien zouden deze oordopjes geschikt zijn voor 3D stereo via Dolby Atmos.

Waar de oordopjes nog meer opvallen, is de accuduur. Met een enkele acculading gaan de oordopjes een indrukwekkende 20 uur mee. Met tien minuten laden zou je zelfs al drie uur door kunnen. Door gebruik te maken van Bluetooth 5.0 verwachten we bovendien een mooie, stabiele verbinding. De oordopjes zijn IP55 stof- en waterdicht.

OnePlus Buds Z

Beschikbaarheid

De OnePlus Buds Z gaan €59 kosten en liggen vanaf 4 november in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.