Xbox Series S en Series X 10 november in de winkel

In november mogen Xbox gamers al los gaan op hun nieuwste consoles. Vanaf 10 november zouden de nieuwe uitvoeringen van de Xbox namelijk al in de schappen moeten liggen. Daarmee kunnen fans zich opmaken voor next generation gaming.

Xbox Series X

Het paradepaardje wordt de Xbox Series X. Het krachtigste 4K model uit de nieuwe serie. Deze komt met een Blu-Ray drive en een SSD van 1 terrabyte. Die SSD is speciaal voor de Xbox ontwikkeld door partner Seagate.

Xbox Series X

Xbox Series S

De Xbox Series S wordt een flink stuk kleiner en goedkoper. Deze moet het doen met een derde van de rekenkracht; 4 terraflops in plaats van 12 terraflops. Ook de optische drive is eruit gesloopt en de SSD meet nog maar 512GB. Hij is ongeveer de helft slanker.

Xbox Series S

Gamepass Inclusief EA Play

Microsoft was de eerste die EA toeliet om EA Play te verkopen. Dit is het all you can eat games abonnement van EA dat sterk lijkt op GamePass van Microsoft zelf. Microsoft liet weten dat EA Play onderdeel gaat uitmaken van Xbox GamePass.

Lanceringsdatum

De nieuwe consoles zijn vanaf 10 november te koop. Op 22 september start al de voorverkoop. Naar verwachting gaat de Xbox Series X €499 kosten. De prijs van de Xbox Series S is al wel officieel en staat op €299.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram