Xony Xperia 5 II DualShock Controller
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony Xperia 5 II is vooral oplapwerk

Sony Mobile heeft vandaag de Sony Xperia 5 II gepresenteerd. De II mag daarin vooral gelezen worden als een Mark II ofwel een opnieuw uitgebrachte versie van het origineel. En stiekem is dat best slim.

Sterke middenklasser

Met de Xperia 5 II krijg je namelijk het bekende toestel, maar dan met enkele punten die verbeterd zijn ten opzichte van het origineel. Zo voorziet Sony de nieuwe uitvoering nu van een 5G chipset. Sony heeft gekozen voor de Qualcomm Snapdragon 865 die vrijwel uitsluitend te vinden is in 5G smartphones in het premiumsegment.

Sony Xperia 5 II met Bravia TV

Voor de gamers

Ook voorziet Sony deze middenklasser nu van een 120Hz OLED display met HDR ondersteuning. Tof voor het streamen van films en series, maar ook voor gamers die nu meer details zullen zien. Voor gamers zorgt Sony er ook voor dat het nieuwe display vier keer sneller reageert op aanrakingen. Zo kun je in Fortnite nog sneller jouw tegenspeler omleggen.

Xony Xperia 5 II DualShock Controller

Nieuwe camera’s

Sony voorziet het toestel nu van een nieuw camera eiland. Het toestel krijgt lenzen met een brandpunt op 16, 24 en 70mm. Daarnaast worden een hoop nieuwe cameratechnologieën geïntroduceerd en is de beeldprocessor veel krachtiger. Zo kun je in 4K filmen met een waanzinnige 120 beelden per seconde.

Beschikbaarheid

De Sony Xperia 5 II gaat €899 kosten, waarmee het één van de goedkopere smartphones is met deze chipset.

Sony Xperia 5 II kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.