Logo GadgetGear.nl
Picture of Jeroen
Jeroen

Review: One2track ‘Connect GO’ GPS telefoon horloge voor kinderen

Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

 • Bellen en gebeld worden
 • Spraakberichten
 • Tekstberichten ontvangen
 • Nauwkeurige GPS
 • Extra opties (telefoonboek, stappenteller, wekker, etc)

THE BAD

 • Maandelijkse euro vaste kosten

We zien ze steeds vaker, GPS horloges voor kinderen. Dat zou wellicht jaren geleden klinken als een overbodige gadget, maar ouders van nu weten het zeker: Met een GPS horloge kan jouw zoon of dochter je altijd bereiken in geval van nood én je weet altijd waar hij of zij zich bevindt.

In deze review testen wij de Connect Go van One2track. Wat kan je allemaal met een GPS horloge, hoe werkt het en wat zijn de kosten nu werkelijk? We duiken diep in het model en in de software en techniek achter het horloge. Uiteraard nemen we je mee in een stukje gebruikerservaring zodat jij weet of dit horloge past bij jou.

Gaaf! Je kunt bellen met je kind, via een polshorloge. Yes, we zijn in de toekomst beland. Een horloge waar je in nood mee kunt bellen -Of gewoon voor de gezelligheid, natuurlijk- en kunt zien waar jouw zoon of dochter op dat moment is. In een wereld waar steeds mooiere zaken worden uitgevonden, gebeuren ook steeds gekkere dingen. Daarom zien we veel vaker kinderen met slimme horloges.

In gedachten zie ik direct een klas vol kinderen die allemaal zitten te bellen en dat de juf stapelgek wordt. Geen zorgen juffies en meesters van Nederland. One2track heeft een speciale stilte optie ingebouwd zodat je als ouder kunt instellen dat hij tijdens schooltijden niet gebruikt kan worden. Slim he, van One2track.

 

One2track

Het Nederlandse bedrijf One2track heeft een duidelijke missie. Zij willen betaalbare, hoge kwaliteit horloges ontwikkelen, die betaalbaar blijven. Dat klinkt geweldig, maar dat is tegenwoordig niet gemakkelijk. Zo heb je te maken met privacy gegevens, fabrieks situaties en veel controle. Ook omdat het een product is dat kinderen aan hun pols gaan dragen. Hoe zit het bijvoorbeeld met straling?

De horloges komen vanuit het Nederlandse One2track, maar worden gemaakt in China. Dat is natuurlijk stukken goedkoper en interessanter om aan te bieden op de Nederlandse markt. Via een eigen Nederlandse server heeft One2track eigen beheer over privacygevoelige gegevens en houden zij zich aan de Nederlandse richtlijnen. One2track heeft geen verdienmodel in het verzamelen en verkopen van gegevens. Zij geven zelf aan: “Wij besteden veel aandacht aan databeveiliging. Uw privacygegevens en die van uw dierbaren zijn hierdoor maximaal beveiligd.”

Veiligheid

One2track heeft zijn zaakjes goed in orde. Er is over veiligheid nagedacht en dit wordt gehanteerd.  Hun servers bevinden zich in Apeldoorn, binnen een secure datacenter staan de servers volledig redundant uitgevoerd. De communicatie verloopt over zes dynamische fiberlijnen over drie verschillende operators waardoor de response snelheden hoog en de kans op outages minimaal is. Het GSM netwerk heeft een Firewall waardoor onbekende en anonieme nummers nooit het horloge kunnen bereiken.
De Simkaarten hebben een IMEI lock waardoor de simkaart nooit uit het horloge gestolen kan worden en worden misbruikt. De simkaart kan alleen maar in combinatie met het horloge werken.
De Communicatie tussen apps, servers en horloges zijn volledig versleuteld. De Toegangswachtwoorden van de horloges zijn gerandomized en rouleren. One2track bevat geen Chinese software. De leveranciers die toegang hebben tot data en systemen zijn Nederlands en volgen de Nederlandse richtlijnen.

Straling

Zoals bij telefoons bekend is, komen er stralingen vrij. Dat gebeurt in mindere mate ook bij een horloge. Horloges van one2track voldoen ruimschoots aan de Europese norm die gesteld wordt aan de maximale GSM stralingswaarde (SAR) van dit soort producten. De Europese norm voor GSM apparatuur is maximaal 2W/KG. Op basis van de CE en SAR testrapporten is deze stralingswaarde bij de kinderhorloges 0,716W/KG en ouderenhorloges 1,054W/KG. Hiermee blijven de horloges  van One2track binnen de marges en zijn de toestellen veilig te dragen.

 

Wat kan je met het GPS Horloge Conncect Go

Ja, wat kan je nu eigenlijk precies met zo een horloge? Voor mensen die nog niet helemaal bekend zijn met een GPS Horloge sommen we even wat belangrijke features op.

Tijd

Natuurlijk kan je digitaal of analoog de tijd aflezen. Deze voorkeur is in te stellen.

GPS

Daarnaast kan je met een GPS Horloge via de App zien waar iemand zich op dat moment bevindt. Nauwkeurigheid tot een meter of tien. Je kunt hier allerlei zaken mee instellen. Bijvoorbeeld je thuislocatie opgeven als “Thuis” en wanneer de drager van het horloge vlakbij je huis aankomt krijg je op je mobiel een berichtje dat de drager thuis is.

Alleen GPS locatie is natuurlijk een beetje schijnveiligheid. Je kan je kind nog niet (te lang) alleen laten ergens en een GPS locatie zegt niets over de gezondheid en hoedanigheid. Toch weet je waar hij of zij is en kan je er gemakkelijk naar toe.

SOS knop

De Connect GO heeft zelf een SOS knop die na 15 seconden indrukken automatisch een SOS nummer belt naar jouw keuze. Zo kan jouw kind dus leren om in geval van nood onopvallend de knop in te drukken. Jij krijgt direct een SOS melding te zien en kunt communiceren.

Bellen en berichten

De Connect GO heeft op het horloge ook toegang tot een telefoonboek (maximaal 10 nummers) Zo kan je zoon of dochter jou, je partner of opa en oma bellen wanneer hij of zij dat nodig acht.  Ook kunnen er voice messages gestuurd worden van een seconde of 5.

Jij als ouder/voogd kunt het horloge natuurlijk ook bellen. Bij levering van het horloge zit een simkaart reeds geplaatst in het device en staat het nummer in de bescheiden die je geleverd krijgt. Je voegt het 06-nummer toe aan je eigen telefoonboek en je kunt deze direct bellen als een gewoon telefoontoestel. Daarnaast kun je vanuit de One2track App ook tekstberichten en voice messages sturen.

Helaas kan je niet Whatssappen of SMS’en met de Connect Go. Dat zou een gemakkelijke toevoeging zijn en prima kunnen werken net zoals je met een Smart Watch terug Appt. Keuze uit icoontjes/Smileys of een Voice gestuurd tekstberichtje.

Wekker

Wakker worden! Best handig toch. Dan krijg je als ouder tenminste geen kussen naar je hoofd in de ochtend.

Stappenteller

Tot slot heeft het horloge ook een stappenteller functie. Mijn zoon was in ieder geval erg verdrietig toen hij de volgende dag weer helemaal opnieuw moest beginnen met stappen J

De One2track Connect Go

 

De One2track Connect Go is een kindermodel smartwatch dat verkrijgbaar is in vier verschillende kleurstellingen. Wij hebben de geheel zwarte getest, maar er is ook een zwart-rode, een roze, een zwarte met metalen kast en een geheel zwarte verkrijgbaar.

De kast is afgerond een vierkant en vergelijk met de modellen zoals de Apple Watch, maar dan maatje kinderpols. Een strak design, waarbij je direct denkt: Oh dat glas gaat kapot. Gelukkig zit er bij levering direct een schermbeveiliging bij en is het glas gemaakt van oerdegelijk glas.

Het model Go heeft net als de Connect Move een digitale- en een wijzerplaat aanduiding. Doordat het formaat van het toestel iets groter is zijn ook de componenten iets groter. De accu in dit toestel is de meest krachtige van alle modellen waardoor dit model 72 uur op een acculading kan halen. De speaker is groter waardoor het een krachtig volume kan geven (instelbaar in het menu). Door het grotere formaat is dit GPS horloge niet helemaal geschikt voor kinderen onder de 7 jaar. Het horloge heeft een Touchscreen waardoor de functies telefoonboek (10 telefoonnummers), berichten (chat), stappenteller, volume eenvoudig te bedienen zijn. Het toestel is IP67 waterdicht waardoor douchen of waterongelukken geen probleem zijn. Zwemmen is niet mogelijk.

Specificaties en features

 

Nederlandse one2track app
• Toegang tot online one2track GPS applicatie
• Touchscreen voor de functies: Telefoonboek, gesproken berichten en stappenteller
• Instelling 12uur/ 24uur tijdformaat in display horloge
• Datagebruik, slechts 150 kb per dag
• Volledig geinstalleerd “plug and play”
• Telefoonboekfunctie met 10 extra instelbare nummers
• Bediening van het horloge door eenvoudige app (voor android 5.0 en Iphone 5S en hoger)
• Afstandbepaling en navigatiefunctie naar het horloge
• Wekkerfunctie, tot 3 instelbare alarmen per dag
• GPS + AGPS positiebepaling buitenshuis (nauwkeurigheid 1-10 meter)
• WIFI hotspot positiebepaling binnenshuis (nauwkeurigheid 0-20 meter
• GPRS positiebepaling binnenshuis (nauwkeurigheid 1-200 meter)
• GEO Fencing; u geeft het gebied aan waarbinnen het horloge moet blijven.
• Gesproken berichten
• Intercom
• Automatische oplaadwaarschuwing via app bij lage spanning batterij
• Standby tijd circa 4 dagen
• Dit model is IP67 waterdicht, wel douchen niet zwemmen
• Gebruikersfee maandelijks 0.99 euro aan mindering op je beltegoed
• 24 maanden garantie op defecten, na deze termijn bieden wij u onze reparatieservice

 

Gebruikservaring

Ja, wat was mijn zoon trots. Nog net geen acht jaar en al een smartwatch voor een weekje. Hij mocht mee naar school en mee naar een feestje. Dan kon ik op de achtergrond alles eens haarfijn uitpluizen en ervaren.

Levering en unboxing

De One2track Connect Go wordt geleverd per post en heb je binnen een dag in huis. Een stevig ingepakt postpakket met daarin jouw horloge. De Connect Go wordt geleverd met een SIM kaart welke al in het toestel zit. Je hoeft dus niets meer te schroeven en draaien. De bijgeleverde plastic kaart vertelt je het telefoonnummer, de PUC code en nog meer informatie. Ook wordt er een lader geleverd, geen usb of usb-c zoals je van je telefoon gewend bent, maar een speciaal magnetisch klemmetje welke je horloge voorziet van de nodige stroom.

Als handleiding wordt je verwezen naar een heldere URL die je in stappen mee neemt naar het installeren van de App welke nodig is om het horloge en de gebruiker toe te voegen aan het account. Stapsgewijs vul je gegevens in van jezelf (de App gebruiker) en van het horloge ( De Drager). Denk hierbij aan locatiegegevens, maar ook persoonsgegevens (volgens de Privacy protocollen).

Instellen

Het instellen van het horloge en het koppelen aan je telefoon is binnen vijf minuutjes gebeurd. Echt plug & play. Het proces is simpel en wordt helder via de applicatie gemeld. Het is leuk om direct eventjes door de opties en menu’s heen te gaan om de werking wat beter te leren kennen.  Bij ontvangst heb je direct €1,50 beltegoed van One2track mogen ontvangen om de eerste testen te doorlopen.

GPS

De GPS functie werkt erg goed en nauwkeurig tot 10 meter.  Dat betekent wel dat het horloge je niet kan vertellen of je zoon of dochter nu buiten om de hoek speelt, bij de buren op visite is of thuis is. Uiteraard weet jij dit als ouder natuurlijk wel van te voren. Maar stel dat er iets gebeurt is met je kind, dan kan je dus geen exacte locatie pin pointen en zal je altijd in een straal van 10 meter moeten kijken. Lijkt mij erg nauwkeurig.

GPS horloges van one2track maken gebruik van een uniek positioneringssysteem genaamd I-GPS. I-GPS is exclusief ontwikkeld voor one2track en is een positionerings intelligentie welke GPS, GSM en WIFI zenders kan ‘leren’. Door deze informatie slim te analyseren en te combineren met verschillende externe (Google) databases kan I-GPS zeer nauwkeurige locaties berekenen, óók binnenshuis.

De verversrate is standaard 10 minuten. Je ontvangt hier geen meldingen van, maar dan weet je dat als je de app opent je ook zelf eventjes op handmatig verversen kunt drukken. Het is geen directe wijziging van locatie, dit duurt een aantal seconden.  Je kunt de ververs rate ook naar continue schakelen, dan ontvang je iedere 10 seconde de nieuwste locatie. Dit kost in de praktijk wel een hoop meer batterij en lijkt mij verder onnodig.

Bellen en gebeld worden

Het bellen is natuurlijk superstoer. Er klinkt een ringtone vanuit het horloge en met een druk op het toutchscreen op het groene telefoontje kan er gebeld worden. De ringtone kan jammer genoeg niet gewijzigd worden. Dit is één en dezelfde keuze. Je kunt wel de manier kiezen waarop het horloge inkomende berichten en gesprekken meldt: Ringtone met trillen, alleen trillen, alleen ringtone of geen van beide.

In het telefoonboek via de App hebben we mijn nummer toegevoegd Je kunt in het telefoonboek nummers Instellen tot 10 extra contactnummers in het horloge. Via het knopje (2) van het horloge kan de drager de verschillende contacten oproepen en bellen.

Je kunt het horloge ook op stil zetten. Handig tijdens schooltijden. Inkomende gesprekken worden geweigerd door het horloge en de display van het horloge zit op slot. De SOS knop aan de zijkant blijft wel actief.

Zelf kan ik via de app ook een tekstbericht sturen naar het horloge van maximaal 35 tekens. Omgekeerd kan het horloge geen tekstberichten sturen, wel spraakberichten. Het geluid is prima te noemen, vergelijkbaar met de kwaliteit van de bekende smartwatches.

Batterij

We testen dit horloge nu een week en hij is na vier dagen aan de lader gegaan. Het horloge was toen nog niet geheel leeg, maar we kregen een advies om te laden. Dat de makers aangeven dat het 72 uur door kan op één lading, dat zou dus heel goed kunnen.

Tarieven

Uitgaande gesprekken binnen Nederland: €0,0033 per seconde (zonder starttarief.) Inkomende gesprekken binnen Nederland: Geen belasting van het prepaidsaldo. Dataverbruik binnen Nederland: €0,13 per MB (gemiddeld gebruik 100kb = €0,01 per horloge per dag).

Wat betekent dat in de praktijk?

Je GPS kost data. Dit is anders zoals een Navigatie in je auto, maar meer hetzelfde als de GPS in je telefoon. Jij betaalt jouw provider er ook geld voor. Dit zit gewoon verstopt in de tarieven. Omdat One2track samenwerkt met KPN betalen ze kosten voor het gebruik van de server en de GPS.

Dat betekent dat jij naast je data en beltegoed dat je verbruikt, ook op de website van One2track nog een extra stukje tekst over extra kosten.  Zij geven aan een gebruikersfee te rekenen van 0,99 cent per maand wat automatisch van je beltegoed afgaat. Deze kosten zouden zijn voor het netwerkbeheer van KPN en voor het gebruik van GPS systemen.

Dit is de uitleg van One2track:

“One2track kiest voor een transparant prepaidsysteem waarbij de kosten voor het gebruik van GPS systemen en KPN netwerkbeheer niet in de bel- en datatarieven zijn opgenomen maar apart in mindering wordt gebracht in de vorm van een gebruikersfee van €0,99. De bel- en datatarieven zijn daarmee lager dan vergelijkende aanbieders. De gebruikersfee wordt automatisch iedere 30 dagen op het prepaid saldo in mindering gebracht. Is het prepaidsaldo van de simkaart opgebruikt dan stoppen de services en worden ook de gebruikskosten niet meer in mindering gebracht. Het ID nummer van het horloge, het prepaidsaldo en de simkaart is onbeperkt geldig, mits het prepaid saldo positief is. Het totaal verbruik inclusief de vaste gebruikersfee ligt gemiddeld tussen de €1,50 en €2,50- per maand. Is het prepaidsaldo opgebruikt, dan heeft u 3 maanden de tijd om opnieuw op te waarderen. Doet u dit niet dan zal de simkaart vervallen en kunt u op een later moment een nieuwe simkaart aankopen via onze webshop.”

Begrijpelijk.  Maar toch waren wij wat nieuwsgieriger geworden. Hoe werkt dat nu allemaal en wat zijn die kosten dan? Daarom besloten we contact op te nemen met One2track en hebben we gevraagd of een specialist ons kon uitleggen hoe het nu precies werkt met GPS, data en verbruik.

Q&A One2tractk

Klopt het dat er maandelijks €0,99 wordt afgeschreven van het saldo, ook al wordt het horloge niet gebruikt?

Het klopt inderdaad dat er een gebruikersfee van €0,99 van het prepaidsaldo wordt afgehaald iedere 30 dagen. Deze vaste kosten worden gebruikt voor ‘de huur’ van het 06 nummer en gebruik van de KPN infrastructuur. Ook wordt dit bedrag gebruikt voor de bekostiging van de Google positioneringsservices en de onderhoud en ontwikkeling van het one2track serverpark. Normale simkaarten voor mobiele telefoons hebben deze zogenaamde ‘Sim keep a live fee’s’ ook. Alleen zitten die in de abonnementen of tarieven verwerkt. Omdat deze horloges een ander gebruiksprofiel hebben waarbij ze in de winter soms maanden in de kast liggen zonder verbruik kunnen deze vaste kosten niet zomaar in de bel- en datatarieven verrekend worden. Hierdoor zouden namelijk regelmatige gebruikers de vaste kosten betalen voor klanten die het horloges slechts sporadisch gebruiken. Dat zou niet fair zijn. Overigens zijn de tarieven voor bellen en data weer lager omdat One2track geen starttarief rekent bij bellen (afrekening per seconde) en data slechts €0,01 per dag kost. Zou je niet actief bellen vanaf het horloge dan zijn de kosten €1,30 per maand inclusief maandfee wanneer het horloge 24/7 zou aan staan.

Kost de GPS locatie die het horloge verstuurd naar de applicatie op je telefoon, ook data vermindering in geld op je beltegoed bundel? 

Het horloge stuurt de GPS locatie over afstand via het GSM netwerk van KPN naar jouw smartphone. Dit is wezenlijk anders dan de navigatie in jouw auto waarbij het apparaat de GPS positie vaststelt en direct op zijn eigen display weergeeft. Het positioneren kost dus geen geld. Het versturen van de informatie over het GSM netwerk is dataverbruik en dat is niet gratis. Net als als bijvoorbeeld de 4G verbinding op jouw smartphone kost internetten daar ook geld. Het horloge doet wezenlijk hetzelfde waarbij het versleutelde (encrypted) positieinformatie verstuurd naar de one2track servers en uiteindelijk de one2track app op de smartphone van de gebruiker. In de praktijk zien wij dat de horloges ongeveer €0,01 per dag aan data verbruiken via het GSM netwerk. Dit rekenen wij door op het prepaidsaldo.

Met andere woorden: Kost dit horloge altijd geld en kan je zonder beltegoed geen gebruik maken van het horloge?

Zonder beltegoed zullen de belangrijkste functies van het horloge niet werken. Het horloge is een mobiele telefoon en maakt daarmee gebruik van het GSM netwerk. Een GPS telefoonhorloge dat tijdens gebruik geen geld kost bestaat momenteel niet op de markt. Wij proberen echter wel zo duidelijk mogelijk te communiceren over hoe het systeem werkt en welke kosten eraan verbonden zijn.

Waarom zie ik niets over netwerkkosten bij andere aanbieders?

Om het zo eerlijk mogelijk te maken hebben wij ervoor gekozen om de vaste netwerkbeheerkosten uit de tarieven te halen en apart in rekening te brengen in de vorm van de gebruikersfee. Anders dan bij een abonnement wordt de gebruikersfee van het prepaidsaldo afgehaald. Wordt het saldo negatief dan stoppen deze afschrijvingen en heeft een klant 3 maanden om het saldo op te waarderen. Waardeert iemand het saldo in die 3 maanden niet op, dan vernietigen wij de simkaart. Een klant kan vervolgens een nieuwe simkaart aankopen via onze webshop (9,95) waar dan weer opnieuw startegoed op staat. Waardeert een klant het saldo wél op dan halen wij niet met terugwerkende kracht die €0,99 op. In die zin is het dus geen abonnement.

Hoe kan het dan dat andere, bijvoorbeeld Chinese aftermarked horloges geen maandfee vragen?

De onderhoud van systemen en security en het doen van updates nog los van alle licency’s kost enorm veel investering. De veel goedkope slecht werkende en onveilige Chinese import horloges hebben dit opgelost door in de apps gegevens van gebruikers te verzamelen waarmee ze gericht advertenties pushen naar de gebruikers.  Daar zit hun verdienmodel. Andere partijen kiezen voor een vaste jaarfee van 12 euro. Wij kiezen er dus voor om geen advertenties te pushen of gebruikersdata te verkopen. Ook rekenen wij geen 12 euro per jaar (ongeacht of het toestel wordt gebruikt of niet) maar hebben geprobeerd een eerlijk systeem op te zetten waarbij klanten met een actieve simkaart met prepaidsaldo (dan kunnen we ervan uitgaan dat het toestel wordt gebruikt) een bedrag van €0,99 per maand betalen.

Oke, duidelijk. Een GPS Horloge dat gebeld kan worden bestaat dus niet op lauter prepaidkosten van enkel je belkosten. Of je moet het riskeren om je data niet veilig te borgen. Mij niet gezien.

Conclusie ‘Connect GO’ GPS telefoon horloge voor kinderen

De One2track ‘Connect GO’ GPS telefoon horloge voor kinderen is een geweldig horloge. De GPS, de belkwaliteit en het functioneren van het horloge werkt allemaal als een tierelier. Het gemak van online opwaarderen van het beltegoed via de app werkt ook erg gemakkelijk. Voor het gebruik van de GPS functie wordt data verstuurd en dat gaat net zoals je belkosten van je prepaid tegoed af. Daarbij komt de € 0,99 wat maandelijks van je beltegoed wordt afgehaald voor de serverhuur en veiligheidsdiensten.
De extra functies zoals de wekker, het telefoonboek, de stappenteller en de spraakberichten zijn erg leuk en maken het horloge nog meer smartwatch. Ik kan niet wachten tot de ontwikkelingen zo ver zijn dat er ook geappt kan worden zoals met een gewone smartwatch.
De accuduur van 72 uur per laadbeurt werd gemakkelijk behaald en maakt het praktisch prettig om mee te werken.

 

Connect Go - Kinder GPS Telefoon horloge - Zwart kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

7 reacties

 1. Ik heb voor 2 manden geleden en horloge bij one2track gekocht alleen eerste 2 weken was goed en daar na heel erg slecht 1×ik kan mijn zoon niet zien waar hij is andere keer krijg ik laat melding je zoon vertrekt huis terwijl was all een uur geleden huis vertrokken en ik heb andere probleem batterij woord binnen paar uurtjes leeg iedere keer krijg ik iemand andere aan de lijn en vertelt mij andere verhaal
  M.V.G
  D.ABLAHAD

 2. “Hierdoor zouden namelijk regelmatige gebruikers de vaste kosten betalen voor klanten die het horloges slechts sporadisch gebruiken. Dat zou niet fair zijn.”

  Lijkt me juist fair dat je meer betaald als je het meer gebruikt ipv andersom. En het zou nog meer fair zijn, als je gewoon een simkaart en dus provider naar keus zou kunnen gebruiken. Lijkt me een leuk horloge, maar op deze manier zal ik het niet kopen met een gebruikersfee terwijl je het niet gebruikt. En binnen 3 maanden opwaarderen steeds voor minimaal 10 euro terwijl je dat nooit op krijgt. Raar verhaal.

 3. De service van one2track vind/vond ik erg goed en voor de beveiliging van gegevens e.d. en gebruiksgemak betaal ik graag de euro p.mnd. Helaas is onze zoon niet heel handig en zijn de eerste 3/4 horloges binnen een jaar gesneuveld door de hond/laten vallen. Daarom de laatste keer een tweede kansje gekocht maar dat is geen succes! Accu was continu leeg, al aan de arm. Snel vol aan de lader en geluk weer leeg. Dus qua stevigheid/glas zou het horloge meer stootvast mogen zijn. Sterker glas/sterkere behuizing…. en het is ook geschikt voor kinderen met bijv. ASS die nogal vergeetachtig zijn en het laten vallen/rondslingeren. Ik twijfel nu of we het nog een keer aandurven. Daarvoor is het nl erg prijzig.

 4. Wij zijn erg ontevreden over het horloge van One2track track en de service daarvan. Ze geven geen garantie op de accu. Dit het eerste wat kapot gaat bij dit horloge en snel ook!
  Ze kunnen het horloge ook niet repareren. Je mag wel verwachten dat een horloge een jaar mee gaat, dat is dus niet het geval!

 5. Dit echt de slechtste aankoop ooit. De accu gaat super snel op en daar zit geen garantie op. Mijn dochter heeft dit horloge nauwelijks gebruikt en ze kunnen het ook niet repareren. Ik ben ook niet de enige met een slechte ervaring. Ik heb 5 vriendinnen die precies hetzelfde hebben. Je moet het horloge op eigen kosten terug sturen en dan zeggen ze dat het niet meer te repareren valt. Ik vertrouw dit merk en bedrijf totaal niet.

 6. I have just bought one watch from one2track. My daughter has been using it for about 2 weeks. Up to now, everything works fine. However, after one day of usage its screen was full of scratches. Additionally, being have to use only their sim card with their costs is really unfair. Your kid has to use it as less as possible, otherwise the most costly sim usage will be your kid’s. I would prefer to select my own subscription type according to my daughter’s usage. I bought this watch from bol.com and in the descriptions this restriction is not stated.

 7. Het horloge gaat inderdaad maar één jaar mee, daarna was die van mijn zoontje ook kapot. De behuizing is kennelijk niet sterk en gescheurd t.h.v. de oplaadconctactpuntjes. één vd contactpunten is daardoor verdwenen en het toestel is dan niet meer op te laden. Eerst contact gehad met de servicedesk en verhaal uitgelegd; advies is opsturen. Krijg nu het bericht terug dat de behuizing gescheurd is en dat dit niet binnen de garantie valt ! Dat hadden jullie ook gelijk kunnen zeggen, had ik het horloge niet hoeven opsturen lijkt me.
  Horloge kost daarnaast aardig wat beltegoed. Geen goede prijs/kwaliteitverhouding…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.